Лятна Учебна школа 2022г.

Отново сме на прага на лятната ваканция. За децата тя е извор на свобода, игри и почивка, но за нас- възрастните, тя е още едно изпитание по отношение на това  с какво да се занимават децата ни, докато ние сме на работа- затова Ви представяме Детска Учебна школа!

 

Какво има при нас

Лятната ни програма започва на 25-и май до 30-ти септември всяка година. Празнуваме винаги на 1 юни с весело плодово парти, на което има игри и изненади. Детската школа ПРЕДЛАГА УЧАСТИЕ в три основни клуба по интереси:

  1. Клуб „Родолюбие и краезнание“ – 3 дни по 2 астрономически часа;
  2. Клуб “ Арт клуб“ – 3 дни по 2 астрономически часа;
  3. Литературен клуб – 2 дни по 2 астрономически часа.
Предимства на Детска Учебна школа

 

АРТ КЛУБ

Денят ни протича така:

Игри на открито и закрито – всички любими детски игри, за които можете да се сетите, плюс някои нови, които още не знаете 😉

  • Изкуства – рисуване, приложни изкуства, музика, театър, танци в КЛУБ „АРТ КЛУБ“
  • Литературен клуб – четене на любими детски произведения, дискусии, драматизации, проекти
  • КЛУБ „РОДОЛЮБИЕ  И КРАЕЗНАНИЕ“- опознаване на историята на нашата държава и нашия роден град Русе. 
  • Забавно учене – учене чрез наблюдения, експерименти, проекти и др., насочено към развитие на общата култура на децата.
  • Туризъм – всяка седмица при заявено желание на децата и от трите школи –  прекарваме един цял ден сред природата на подходящи за походи и излети места в околностите на Русе.

 

* Таксата е 18.00 лв./месец не включва входни такси и транспорт.
* Дете от семейство, свързано с военната дейност и отбраната БЕЗПЛАТНО  !

 

РАЗБИРА СЕ….ИГРАЕМ!

За повече снимки и динамична информация, може да посетите нашата фейсбук страница – Детска Учебна школа – http://https://www.facebook.com/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%A3%D1%87%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%B0-%D0%A8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-1392408427546010