Лятна Учебна школа 2022г.

Отново сме на прага на лятната ваканция. За децата тя е извор на свобода, игри и почивка, но за нас- възрастните, тя е още едно изпитание по отношение на това  кой ще се грижи за децата ни, докато ние сме на работа- затова Ви представяме Детска Учебна школа!

 

Какво има при нас

Лятната ни програма започва на 25-и май до 14-ти септември всяка година. Празнуваме винаги на 1 юни с весело плодово парти, на което има игри и изненади. Детската школа разполага с две просторни зали за учене и игра и хранене и отмора. Разполагаме с голям и просторен двор, подходящ за много игри под прохладна сянка. Със всяка година материалната база на Детската школа бива променяна и осъвременявана, за да отговаря на изискванията на нашите малки клиенти.

Предимства на Детска Учебна школа

Детска Учебна школа предлага обяд кетъринг в улеснение на родителите и децата, които ни посещават. Менюто бива обявявано всеки петък, така всеки родител може да прецени дали то е подходящо за неговото дете, в кои дни ще се храни при нас и др.

Парковият район около сградата на Военен клуб Русе, позволява безпроблемно паркиране на родителите когато оставят или вземат свойте деца.

 

Денят ни протича така:

Игри на открито и закрито – всички любими детски игри, за които можете да се сетите, плюс някои нови, които още не знаете 😉

  • Изкуства – рисуване, приложни изкуства, музика, театър, танци.
  • Спорт – подвижни и щафетни игри, плуване, футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон, тенис на маса и други.
  • Литературен клуб – четене на любими детски произведения, дискусии, драматизации, проекти
  • Еко клуб – опознаване на природата и природните закони, запознаване с проблемите и начините за опазване на околната среда.
  • Забавно учене – учене чрез наблюдения, експерименти, проекти и др., насочено към развитие на общата култура на децата.
  • Туризъм – всяка седмица прекарваме един цял ден сред природата на подходящи за походи и излети места в околностите на Русе.
  • Поддържащо учене по математика и български език всеки ден.

ЦЕНИЕднократно посещениеОбяд кетърниг
Цена за един присъствен ден12,00 лв.4,00 лв.
Цена за един присъствен полуден
(4 часа)
6,00 лв.4,00лв.

* Таксата не включва входни такси и транспорт.
* 10% отстъпка за второ дете от семейството!

Работно време от 7.20 до 18.30 ч.

 

За повече снимки и динамична информация, може да посетите нашата фейсбук страница – Детска Учебна школа – http://https://www.facebook.com/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%A3%D1%87%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%B0-%D0%A8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-1392408427546010